onsdag 4. februar 2015

Uke 6: 2-8. februar

Nå har vi allerede hatt bandøvelse og bønnesamling denne uka, men ennå står det mye på agendaen☺

Torsdag kl 19.00 kan du være med på en historiens første FriKveld☺ Tanken er at vi samles i Frikirka for å være sosiale! Ta med deg litt brød, pålegg og drikke og sett det på bordet, så spleiser vi (selvfølgelig: hvis du følger en spesiell diett, så må du gjerne holde din mat/drikke for deg selv!). Poenget er å bygge relasjoner, og du må gjerne invitere med deg noen som ikke kjenner Frikirka så godt fra før - de fleste spiser jo tross alt kveldsmat☺ Så bli med på å skrive historie!

Og så blir det temahelg. Temaet er «Tro og dåp», og vi har vært så heldige å få Arnfinn Østerberg med oss for å tale/undervise. Han har nå vært tilsynsmann i Søndre Presbyterium (Frikirkens menigheter i Kristiansandområdet) i snart 8 år, og vært pastor/ungdomspastor i Frikirka siden 1998. Før det var han pinsepredikant i 7 år, men sluttet da han endret dåpssyn - noe som også førte til at han skrev boken «Tro og dåp».

Vi starter da fredag kl 18.00 - på samefolkets dag - med en kveldssamling der Arnfinn taler.

Så fortsetter vi med en temasamling lørdag kl 16.00, der Arnfinn underviser før det åpnes for dialog. Så benytt gjerne denne andledningen til å lufte alle dine spørsmål i forhold til tematikken.

Temahelga avsluttes med temagudstjeneste m/Barneland søndag kl 11.00. Arnfinn vil da igjen tale, og hovedfokuset vil da være på troen.

Se også kalenderen til høyre og forrige ukes post om temahelga for å få den samme informasjonen på en litt annen måte☺